ΜΕΛΕΤΗ

 

 Η επίσκεψη εξειδικευμένου τεχνικού στον χώρο που πρόκειται να τοποθετηθεί σύστημα ασφαλείας, είναι το πρώτο αλλά και το πιο σημαντικό στάδιο για μία επιτυχημένη εγκατάσταση. Για μας επιτυχημένη εγκατάσταση είναι αυτή στην οποία έχουμε συνδυάσει την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια, στο κόστος που επιθυμεί ο πελάτης, με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Κατά την διάρκεια της μελέτης εξειδικευμένος τεχνικός της εταιρίας μας, με πολυετή εμπειρία στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας, επισκέπτεται τον χώρο σας, χωρίς καμία επιβάρυνση ή δέσμευση, και κάνει λεπτομερή καταγραφή των υπαρχόντων υποδομών και των αναγκών που πρέπει να καλυφθούν.

Είτε πρόκειται για διαμέρισμα, μονοκατοικία, κατάστημα, χώρο γραφείων, εργοστάσιο ή ακόμα και οικοδομή, ο τεχνικός καταγράφει αν υπάρχουν οι απαραίτητες καλωδιώσεις, αναμονές, αν υπάρχει κάποιο άλλο σύστημα που θέλουμε να επεκταθεί ή αν δεν υπάρχει τίποτα από τα παραπάνω και σημειώνει, σε συνεννόηση πάτα με τον ενδιαφερόμενο, τα υλικά που χρειάζονται για να καλυφθεί ο χώρος με ασφάλεια.

Ενημερώνουμε για τα υλικά, τις επιλογές που υπάρχουν, το κόστος της εγκατάστασης και παραμένουμε πάντα στη διάθεση του πελάτη για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση.

Γι’ αυτό μη διστάσετε να μας καλέσετε για μία δωρεάν μελέτη του χώρου σας.